Comprar a TexTon Vintage


Comprar online a TexTon Vintage és molt fàcil.  Si t’interessen un o més articles, segueix les següents indicacions:

  1. Envian’s un e-mail amb el número de ref. de l’article pel qual estàs interessat. Tots els nostres articles estan degudament referenciats. Si necessites informació addicional sobre l’estat de l’article, mides o el que sigui, ens ho indiques.

  2. Et respondrem el més aviat possible, generalment en un màxim de 48 hores.

  3. Despeses d’enviament: Tots els nostres articles excepte “Outlet”, mobiliari a mida i mides especials, INCLOUEN les despeses d’enviament a Península. Si l’enviament no està inclòs, indica’ns també la població i el codi postal i t’informarem de les despeses.

  4. Despeses de manipulació i embalatge: Els nostres preus ja estan molt ajustats per la cual cosa, cobrem un petit càrrec en concepte de manipulació i embalatge segons el seu volum:

  5. Paquets petits: Aquells que la suma de les mides llarg, alt i ample sigui inferior a 120 cm .................................... 6 € per comanda o enviament

  6. Paquets mitjans: Aquells que la suma de les mides llarg, alt i ample sigui superior a 120 cm i inferior a 280 cm ....12 € per comanda o enviament

  7. Paquets grans: Aquells que la suma de les mides llarg, alt i ample sigui superior a 280 cm ................................. 18 € per comanda o enviament

  8. Pagament mitjançant transferència bancària o ingrés en compte. Si ho prefereixes, pots utilitzar Paypal afegint-hi un 4% sobre el total.

  9. Enviament, termini d’entrega i garantia. Un cop rebem la confirmació del pagament, preparem i enviem l’article en un termini de 24-48 hores. El termini d’entrega varia en funció de la destinació, però, generalment, ho rebràs en 3-4 dies feiners. Tots els nostres enviaments estan garantits en cas que es produeixin danys durant el transport. Som els primers interessats en què els articles arribin en perfectes condicions a casa teva.

  10. Devolució i garantia. Per norma general, gairebé tots els articles que tenim són peces originals d’època, per tant tenen signes d’ús. Intentem donar la màxima informació possible sobre el seu estat i possibles defectes. Si per qualsevol motiu no estàs satisfet amb l’article adquirit, es pot retornar en un termini de 7 dies des del moment de la recepció i es retornarà l’import íntegre de l’article, excepte les despeses d’enviament. Les devolucions s’hauran de fer utilitzant l’embalatge original o bé amb un embalatge que garanteixi la seguretat de l’article. La responsabilitat de la devolució i les despeses que se’n derivin aniran a càrrec del comprador.

CAT.

ESP.../textonvintagecas/comprarcas.html

TexTon Vintage Figueres (Alt Empordà)

Mobiliari, il·luminació i objectes vintage - Disseny del SXX - Moble industrial

INICI - CATÀLEGinicicat.html
BOTIGAbotigacat.html
PREMSApremsacat.html
COMPRAR
QUI SOM - CONTACTARcontactecat.html
NOVETATS - NOTÍCIESnovetatscat.html